Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Transport Pris

Her kan du nemt og hurtigt indhente transport pris på en opgave. Det er gratis og uforpligtende at benytte vores service, du skal blot udfylde denne formular og så kommer transport priserne direkte ind i din mailboks. Hvis du overvejer at købe noget og skal have varen transporteret hjem efterfølgende, er transport prisen selvfølgelig super relevant for den samlede omkostning.

  • Indtast din transportopgave formular lige her
  • Vognmænd og fragtvirksomheder ser din opgave
  • Derefter modtager du 4 tilbud på opgaven
  • Hvis du ønsker at benytte et tilbud laver du aftalen direkte med transportøren
Transport Pris

Beregn transport pris her

Transport pris

Vores netværk består af mere end 300 køretøjer der hver dag bevæger sig, på og tværs af Danmark og resten af Europa. Ved at udbyde din opgave kan du indhente en transport pris fra vognmænd der kan kombinere din opgave, med en anden tur. Det betyder at du kan få din forsendelse med som såkaldt returgods. Og der kan være mange penge at spare ved at benytte fragtmandens returkapacitet.

Hent tilbud på transport

I praksis fungerer det sådan, at du udbyder opgaven med det du skal have transporteret eller fragtet. I samme øjeblik modtager alle vores tilmeldte vognmænd dit ønske om at modtage pris på din transport. Da du allerede har indtastet hvornår og hvorfra godset skal køres, kan de sende en pris til dig med det samme. Du modtager op til 4 tilbud på din transport, og hvis du ønsker at acceptere en af de tilsendte priser, er det gjort med bare et klik. Derefter kontakter vognmanden dig, og I laver i fællesskab den endelige aftale. Vognmændende betaler allerede for at være tilmeldt den fragtbørs hvor din opgave bliver udbudt, så vi kan tilbyde denne service helt gratis til dig.
Du er velkommen til at kigge forbi fragtbørsen Cargomatch lige her