FB
Tilbudstjeneste mellem vognmænd og kunder | Fragt og transport for private og erhverv
Transport2017-05-19T00:35:33+00:00

Transport

Skal du have noget transporteret? Vi kan hjælpe med gode tilbud på godstransport fra vognmænd der i forvejen kører en rute.

Få op til 4 gode tilbud på transport

Transport af møbler

Har du brug for at få transporteret møbler, kan der være mange penge at spare ved, at få møblerne transporteret med en vognmand der i forvejen er ude at køre, men har lidt ekstra plads i bilen.

 

Når vognmanden allerede er på vejen, kan han nemlig tilbyde sin ledige plads (overskudskapacitet) billigt, til kunder som dig, der ønsker at få noget transporteret “samme vej”.

 

Har du eksempelvis købt et møbel på Gul & Gratis eller Den Blå Avis, eller overvejer du at købe et, så kan du med fordel undersøge hvad transporten vil koste, når du sender møblet med en vognmand der allerede har en tur magen til. Du kan gratis benytte vores tjeneste til at komme i kontakt med danske professionelle vognmænd der tilbyder billig transport.

I mange tilfælde kan det sagtens betale sig at købe et brugt møbel i den modsatte ende af landet, uden at besparelsen, ved at handle brugt, forsvinder på grund af en høj transportudgift.

Transport af møbler
Få gratis tilbud på transport af møbler

Professionelle transport virksomheder

Du vil udelukkende komme i kontakt med professionelle transportører, når du benytter indhenter tilbud på transport via Fragtopgaver.dk. Alle vognmænd der er tilmeldt tjenesten, har blandt andet dokumenteret, at de har en gyldigt fragtføreransvarforsikring. Dernæst bliver de løbende overvåget af systemet, og skulle der ske en ændring i deres transport virksomhed, bliver deres kontoadgang automatisk begrænset, indtil den er gennemgået af en administrativ medarbejder.

 

Det er din sikkerhed for altid at få din transport udført af en kompetent og dygtig vognmand.

 

Endvidere bliver alle kunder bedt om, at rate og anmelde vognmandens serviceniveau efter en udført transportopgave. Således opbygger hver transport en karakterbog og omdømme, som du kan se inden du vælger at benytte den pågældende vognmand til at udføre din opgave.

Professionelle transport virksomheder

Indhent gode tilbud på transport

Modtag tilbud på transport – det er gratis

Miljøvenlig transport

Der findes mange miljøvenlige tiltag, lige fra apps der skal forhindre madspild til samkørselstjenester der skal forhindre tomme passagerpladser.

 

Når du benytter en transport service som Fragtopgaver.dk, gør du dit gods synlige for vognmænd der allerede kører en rute der passerer eller rammer samme destinationer, som der hvor du ønsker noget transporteret fra eller til. Når en vognmand kan kombinere flere transporter på en gang, giver det dels en miljøvenlig effekt – da han dermed slipper for at sende flere lastbiler afsted, end højst nødvendigt og dels en økonomisk effekt, da han kan tjene lidt mere på den fragtbil der allerede kører en rute og du samtidigt kan få en lavere fragtpris.

 

Således bidrager denne tjeneste altså både til prisbillig og miljøvenlig transport.

Transport for private og erhvervskunder

Uanset om du er privat kunde og har behov for at få noget, faktisk hvad som helst, transporteret eller du har behov for en erhvervstransport, kan du benytte tjenesten til at indhente tilbud. Flere og flere virksomheder begynder faktisk at ty til erhvervsservice efter deleøkonomiske principper, både for at sende et godt signal udadtil men naturligvis også for at spare penge på eksempelvis transport.

Indhent tilbud på transport – Både for private og erhvervskunder