Transport

Skal du have noget transporteret? Vi kan hjælpe med gode tilbud på transport fra vognmænd, der i forvejen kører en rute.

Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Transport af møbler

Har du brug for transport? Der er penge at spare ved at benytte en vognmand, der i forvejen er ude at køre og har ekstra plads i bilen.

 

Når vognmanden allerede er på vejen kan han nemlig tilbyde sin ledige plads (overskudskapacitet) billigt. Hvilket er til gavn for dig, der ønsker at få noget transporteret “samme vej”.

 

Har du eksempelvis købt et møbel på Den Blå Avis, eller overvejer du at købe et, så kan du med fordel undersøge hvad fragten vil koste gennem os. Du kan benytte vores tjeneste til at komme i kontakt med danske, professionelle, vognmænd der tilbyder billig fragt.

 

I mange tilfælde kan det sagtens betale sig at købe et brugt møbel. Også i den modsatte ende af landet uden at besparelsen, ved at handle brugt, forsvinder på grund af en høj udgift til transporten.

Transport af møbler
Professionelle transport virksomheder

Professionelle transportvirksomheder

Du vil udelukkende komme i kontakt med professionelle transportører, når du henter tilbud på fragt via Fragtopgaver.dk. Alle vognmænd der er tilmeldt tjenesten, har blandt andet dokumenteret, at de har en gyldig fragtføreransvarforsikring. Dernæst bliver de løbende overvåget af systemet og skulle der ske en ændring i deres virksomhed, bliver deres kontoadgang automatisk begrænset og gennemgået Fragtopgaver.dk.

 

Det er din sikkerhed for altid, at få din transport udført af en kompetent og dygtig vognmand.

 

Endvidere bliver alle kunder bedt om, at rate vognmanden efter en udført transportopgave. Således opbygger hver transportør en karakterbog og omdømme, som du kan se inden du vælger en vognmand til din opgave.

Indhent gode tilbud på transport

Miljøvenlig transport

Der findes mange miljøvenlige tiltag, lige fra apps der skal forhindre madspild til samkørselstjenester der skal forhindre tomme passagerpladser.

 

Når du benytter en transportservice som Fragtopgaver.dk, gør du din forsendelse synlig for vognmænd der allerede kører samme rute, som der hvor du ønsker noget transporteret fra eller til. Når en vognmand kombinerer flere transporter på en gang, giver det dels en miljøvenlig effekt – da man undgår at sende flere lastbiler afsted, end højst nødvendigt og dels en økonomisk effekt, da vognmanden kan tjene lidt mere på den fragtbil der allerede kører ruten og du samtidigt kan kunden få en lavere fragtpris.

Transport for private og erhvervskunder

Uanset om du er privat kunde eller du har behov for en erhvervstransport kan du benytte Fragtopgaver.dk. Flere og flere virksomheder begynder at ty til erhvervsservices efter deleøkonomiske principper, både for at sende et godt signal – og naturligvis for at spare penge på eksempelvis transport.