VOGNMAND

Få 4 gratis og uforpligtende tilbud på en vognmand. Disse tilbud på vognmænd gælder både for private og erhverv.

Få tilbud fra 4 forskellige vognmænd  og spar penge på din næste fragt

Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Søger du en vognmand! Få det billigste tilbud her!

Har du brug for en vognmand, kan du nemt spare mange penge, ved at få tilbud fra flere vognmænd, inden du bestemmer dig. Det kræver enten en lidt større indsats fra dig selv eller at du bruger vores tjeneste her. Vi giver dig nemlig helt GRATIS 4 tilbud på kørsel af professionelle vognmænd til priser, der så billige, at det er billigere end at gøre det selv! Læs her hvorfor du skal vælge fragtopgaver.dk til og hvad du skal tænke på, før du bestiller en vognmand.

Skal du flytte eller have kørt noget større gods, skal du have fat i en vognmand. Ikke nødvendigvis en med en stor 16-akslet lastbil, men en med en vogn, der er stor nok, til at han eller hun kan transportere det gods, du har brug for at få flyttet.

Selvfølgelig kan du bare ringe til den første, den bedste, lokale vognmand, du kan finde på Google, men så er du næsten også helt sikker på, at komme til at betale den dyrest tænkelige pris for køreturen.

Vognmand

Vi finder den ledige plads hos danske vognmænd

For rundt omkring på Danmarks veje kører der tusinder af større eller mindre lastbiler rundt med ledig kapacitet – og det er dyrt! Både for vognmanden og for miljøet. For turen koster lige så meget for vognmanden og belaster miljøet næsten lige så meget, uanset om vognmanden kører med en næsten tom vogn eller med fuldt læs.

Den store forskel er, hvorvidt vognmanden kan få fyldt lastbilen helt op. Så tjener han mest muligt på turen og sparer samtidig miljøet for en masse halvtomme lastbiler, der kører rundt og slipper unødvendigt meget CO2 ud.

Derfor er vores vognmænd altid billigst!

Men du kan jo ikke se, om den lastbil der kører forbi hjemme hos dig, rent faktisk skulle have plads til det gods, du skal have transporteret – og vognmanden ved omvendt heller ikke, at du står med et behov for at få det transporteret. Så selv om lastbilen kører lige forbi, så finder I to aldrig hinanden.

Men det kan I nu, ved at bruge vores tjeneste. For vi bortaktionerer al den ledige plads, de vognmænd har, der er tilknyttet vores tjeneste – så du kan få den billigste pris på din transport. For når lastbilen alligevel skal ud at køre, giver vognmanden dig gerne en bedre pris på transporten, hvis dit gods kan hjælpe ham eller hende med at få fyldt lastvognen helt op.

På sammen måde er det, når lastbilen skal retur. Skal den køre helt tom, belaster den miljøet unødigt meget – for skulle vognmanden ikke selv hjem, behøvede lastbilen jo ikke køre. Så igen handler det om for vognmanden, at få noget at køre med – og lige som med den ledige plads på turen ud, giver vognmanden gerne en bedre pris på transporten, hvis de kan slippe for at køre med en helt tom vogn hjem igen.

Så derfor kan vi skaffe dig et meget bedre tilbud på kørsel af dit gods end du nogensinde selv vil kunne få! For en sikkerhedsskyld giver vi dig hele 4 tilbud, så du kan se prisniveauet og selv kan vælge den vognmand, der passer bedst til opgaven.

Få tilbud fra 4 forskellige vognmænd  og spar penge på din næste fragt

Det skal du være opmærksom på, når du bruger vores tjeneste

For når du får priser på ledig plads og plads på returbiler, er du naturligvis nødt til at vælge en vognmand, der allerede er på farten. Vi starter ikke en ny tur op, for at køre dit gods – vi udnytter den tomme plads, der allerede er.

Det betyder naturligvis, at du er nødt til at vælge den transport, der passer bedst i forhold til dit transportbehov. Det kræver, at du er lidt mere fleksibel med hensyn til afhentning og leveringstidspunkt, end du ville have været, hvis du havde bestilt en vognmand til kun at køre med dit gods.

Det er også en af grundene til, at vi giver dig fire forskellige tilbud. For på den måde bliver det nemmere at finde den vognmand, der har en kørsel, der passer bedst til dit kørselsbehov.

Til gengæld bliver prisen så voldsomt meget billigere, end hvis du skulle have betalt vognmanden for kun at køre med dine ting – og kunne han have fået flere varer med på den samme tur, ville han naturligvis have gjort det, uden at det ville have givet dig en bedre pris på turen.

Lige så svært som at vinde i Lotto, hvis du gør det selv

Skulle du gøre arbejdet selv og få en lige så billig pris, ville du ende med at bruge væsentlig mere tid på det, end du kunne tjene ind på den billigere fragt. For det ville betyde, at du skulle kontakte både lokale vognmænd og vognmænd i det område, hvor godset skulle hen, for at finde ledig kapacitet, der passede til dit behov.

Samtidig ville de færreste vognmænd give dig andet end deres standardpriser, med mindre de lige så en god mulighed for at få bilen fyldt helt op eller I kendte hinanden godt i forvejen. Det ville være som at finde en nål i en høstak eller at vinde den store gevinst i Lotto.

Så bøvlet er det, selv at finde den billigste pris på en vognmand

Men også selv om du bare skulle ringe til tre tilfældige vognmænd, for at få den billigste pris, ville du ende med at skulle bruge en masse tid i forhold til at bruge vores tjeneste.

Først skulle du finde de tre vognmænd, du skulle ringe til. Dernæst ville nogle af dem måske ikke svare første gang, du ringede, fordi det var mester selv, der passede telefonen – og han var lige ved at læsse eller læsse af.

Det kunne også være, at vognmanden slet ikke kørte den form for transport, du havde brug for, eller måske ikke havde en lastbil, der var lille nok, til at han kunne komme ind, der hvor godset stod.

Så inden du fik set dig om, havde du brugt en masse tid på at ringe forgæves eller skulle efterfølgende bruge tid på at finde nogle flere vognmænd, du kunne ringe til.

Så nemt er det at bruge fragtopgaver.dk

Så er det da meget lettere, at bruge fragtopgaver.dk til at finde den billigste vognmand! Her er alt, hvad du skal foretage dig, at udfylde en online formular med en beskrivelse af fragtopgaven og hvornår du har brug for at få transporteret godset, samt naturligvis angive dine kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig.

Så modtager du inden for de næste 24 timer fire helt gratis og uforpligtende tilbud på din fragtopgave fra vognmænd, der enten har ledig kapacitet på en af deres biler, der kommer i nærheden af dig eller som kan tage godset med på hjemturen fra en anden opgave.

Få tilbud fra 4 forskellige vognmænd  og spar penge på din næste fragt

Det skal vi vide, for at vi kan give dig den bedste pris på en vognmand

Start med at beskrive, hvad det er for gods, du søger en vognmand til at flytte. Giv også en vurdering af, hvor meget det vejer og beskriv i det hele taget opgaven, så godt som du kun. Du behøver ikke angive hvorfra, hvortil eller hvornår, du skal have transporteret godset i beskrivelsen. Det er der separate felter til senere i formularen.

Har du mulighed for det, kan du lægge et billede af godset op. Du kan lægge op til 3 billeder op på hvert maksimum en megabyte i filstørrelsen. Du kan også samle flere billeder i en PDF-fil og uploade dem på en gang, bare du ikke overstiger maksimumstørrelsen på en megabyte for PDF-filen.

Det er også vigtig, at du får angivet, hvorvidt vognmanden skal være med til at bære godset – f.eks. hvis det er et stort skab, der skal bæres ud fra din bolig. Du kan også angive, at du har brug for flere hjælpere eller at der er brug for en lastvogn med kran – f.eks. hvis du skal have kørt din båd ned til havnen hjemme fra vinteropbevaringen.

Det bliver altid billigst, hvis du er fleksibel

Med detaljerne om godset på plads, skal du nu angive, hvor godset skal afhentes og hvor det skal køres hen. Her har du også mulighed for at vælge, hvornår afhentning og levering skal foretages.

Her kan du vælge en fast dato eller angive et bestemt datointerval for afhentning og levering. Du kan også angive en seneste dato, hvor transporten skal være udført eller vælge, at du er fleksibel og bare skal have opgaven løst inden for de kommende 14 dage.

Den sidste valgmulighed er den billigste. For jo mere fastlåst du gør transportopgaven, jo sværere og dermed dyrere bliver det, at finde en billig transportløsning. Giver du os lidt større råderum, kan vi bedre finde dig den billigste vognmand til at løse dit transportbehov.

Til sidst angiver du dine kontaktoplysninger og så er det bare at sende formularen ind.

Hvad sker der så, når jeg har bedt om 4 tilbud på en vognmand

Når vi modtager din henvendelse, gennemgår vi den for at se, om vi har alle de fornødne oplysninger til, at vi kan indhente fire tilbud til dig. Har vi spørgsmål, kontakter vi dig telefonisk eller pr. mail via de kontaktoplysninger, du har angivet. Oftest vil et hurtigt opkald være den nemmeste løsning.

Når vi har alle de fornødne oplysninger, opretter vi opgaven i vores system og pinger de tilknyttede vognmænd. De kan så gå ind i systemet og se på opgaven, for at se, om de har kørsler i nærheden af dig inden for det angivne tidsrum, der skal i den retning, hvor dit gods skal leveres.

Har de det, kan de derefter give et bud på opgaven i konkurrence med alle de andre vognmænd, vi har tilknyttet. Samtidig kan de følge med i tilbuddene fra de andre vognmænd og eventuelt byde under på opgaven, hvis den passer godt til dem.

Alle vores tilbud er gratis og uforpligtende

Inden for et døgn til halvandet efter du har indsendt din opgave, modtager du fire tilbud fra de vognmænd, der har givet os den billigste pris på din opgave. Det koster dig ikke noget og du er helt frit stillet for, om du vil vælge en af de tilbud, du får eller du hellere vil prøve at finde en anden løsning.

Afregningen for transportopgaven sker direkte med vognmanden. Så du vil aldrig komme til at betale penge til os. Vælger du et af de tilbud, vi finder til dig, foregår alt fremadrettet kommunikation omkring opgaven direkte med den vognmand, der har givet det tilbud, der passer dig bedst.

Billigere end at gøre det selv!

Skal du have flyttet mindre ting som f.eks. skabe, skal teenageren flytte hjemmefra eller skal du selv flytte, vil de fleste sikkert først forsøge at undersøge, om de kan klare det selv. For på mange tankstationer og i særlige udlejningsfirmaer rundt om i landet, er det muligt at låne store trailere og kassevogne, der kan bruges til f.eks. transport af møbler og lettere gods eller flytteopgaver – hvis bare man kører flere gange.

Men faktisk kan det slet ikke betale sig, at gøre det selv. Skal f.eks. husets unge mand eller dame flytte hjemmefra og ind til en af de større byer for at gå i skole, ender det næsten altid med, at vi kan finde en billigere pris på flytningen, end hvis du gik ned og lejede en trailer eller kassevogn selv. Samtidig slipper du for alt besværet og for at skulle køre med trailere eller biler, du ikke er vandt til.

Vælger du at få hjælp til flytningen, bliver prisen oftest lidt dyrere end gør-det-selv løsningen. Til gengæld slipper du for løfteskader, fordi du sikkert ikke er vant til at flytte rundt på og bære tunge ting i hverdagen. Tunge løft er noget man skal have lært at foretage korrekt. Har man ikke det, kan det give alvorlige ryg- og andre skader, der ikke er sådan lige at komme af med igen.

Dit gods er altid forsikret hos vores vognmænd

I begge tilfælde er det værste dog, hvordan du er stillet, hvis der sker noget med godset undervejs eller du f.eks. kører galt med godset på traileren eller i kassevognen. For når du kører gods – om det er et gammelt skab eller et flyttelæs – som privatperson, er der ikke nogen forsikring, der dækker godset. Den skal du tegne separat og det er dyrt, hvis det overhovedet er muligt. Tjek selv din indboforsikring og se, hvilke transportskader de dækker og kontakt dit forsikringsselskab for nærmere information.

Vælger du derimod en professionel vognmand, er dit gods forsikret hele vejen fra vognmanden overtager ansvaret for det og til det kommer frem. Alle de vognmænd der er tilknyttet fragtopgaver.dk, har fremsendt dokumentation på, at de har en såkaldt fragtforsikring. Det er nemlig ikke lovpligtigt, men vi kræver at man har en, for at man kan blive optaget som vognmand hos os.

Det er din sikkerhed for, at dit gods er ordentligt forsikret og at vognmanden er professionel og ansvarsbevidst – og så synes vi, at det er god kundeservice at sørge for, at den slags er i orden.

Pas på tilbud fra andre vognmænd

Det med forsikringen kan faktisk også være et problem, hvis du vælger en vognmand, der ikke er tilknyttet fragtopgaver.dk. For det er ikke lovpligtigt for vognmænd at have en fragtforsikring. Så faktisk er der rigtig mange, der kører vognmandsforretning, der slet ikke har sådan en forsikring.

Det stiller dig rigtigt dårligt, hvis der sker noget med dit gods under transporten. For i værste fald bliver erstatningsspørgsmålet pludseligt til et civilt søgsmål, hvilket kan ende med at blive en både dyr og ubehagelig historie for alle involverede parter.

Vi får bedre priser og bedre service til dig

Så når du indsender en fragtopgave til os, er det ikke sådan, at vi bare tager den første og den bedste vognmand eller kaster din opgave i grams på et eller andet tilfældigt forum for vognmænd, hvor alle kan byde ind på opgaven.

Vi anvender en fast kreds af vognmænd, der er godkendt af os og som har dokumenteret, at de tager kundernes gods seriøst gennem f.eks. at have en fragtforsikring og at vi ikke modtager klager over dem fra de kunder, vi har henvist til dem.

Vognmændene ved godt, at vi tager tingene seriøst og ved også, at vi ikke ser mildt på at få klager over dem. Så derfor er du altid sikret den bedste service fra en kendt og respekteret leverandør med orden i tingene. Vi levner ikke plads til folk, der ikke tager kunderne seriøst eller ikke respekterer eller tager sig ordentligt af de ting, folk skal have transporteret.

Samtidig er vognmændene glade for, at de kan få deres biler fyldt op, uden at de skal bruge en masse kræfter på det selv. Det betyder også, at vi oftest får meget bedre priser, end du selv ville kunne have fået ved at henvende dig direkte – eller ville kunne få andre steder.

Så ved at bruge fragtopgaver.dk får du både den billigste pris og den bedste service. Det er to ting man sjældent ser gå hånd i hånd andre steder.

Få tilbud fra 4 forskellige vognmænd  og spar penge på din næste fragt

Hvordan vælger du den bedste vognmand til opgaven?

Når du har modtaget dine fire tilbud på din transportopgave, bør du sætte dig ned og læse de forskellige tilbud godt igennem. For selvfølgelig kan du bare gå efter at få transporteret godset til den billigste pris, men nogle gange kan det være en fordel, lige at nærstudere de tilbud der er lidt dyrere for at se, om de giver nogle fordele, du ikke får med i det billige tilbud. Fragtopgaver.dk dækker hele landet, men du kan kan altid se denne alfabetiske oversigt over byer, hvor vi hjælper med vognmænd.

Har du valgt at give os frie hænder til at vælge dato og tidspunkt for både afhentning og levering af godset, kan det være en god ide at se de dyrere tilbud igennem, for at undersøge om de har nogle datoer, der passer dig bedre. Det ville jo være surt, at skulle tage fri for arbejde, hvis du kunne finde en løsning, hvor du ikke behøvede det.

Der kan også være andre parametre, der kan have betydning for dit valg af vognmand. Måske har du det bedst med, at godset kommer så hurtigt frem som muligt. Det kan også være, at en af vognmændene tilbyder en særlig transportform, der passer bedre til den type gods, du skal have transporteret.

Hvorom alting er, så anbefaler vi altid, at du ser alle tilbud igennem, for at finde det der passer dig bedst og ikke bare går efter det billigste.

Hvordan forbereder jeg mit gods til vognmanden kommer?

Når du har fundet det tilbud, der passer bedst til dit transportbehov, tager du fat i den pågældende vognmand og aftaler nærmere omkring afhentning, levering og så videre. I den forbindelse aftaler I også nærmere omkring, hvordan og hvorledes godset skal klargøres til afhentning.

Er der tale om f.eks. flere mindre ting, kan det være praktisk for vognmanden, hvis de er samlet på en EUR-palle. Har du ikke sådan en stående, kan den lånes eller lejes hos de fleste vognmænd.

Stil alle tingene på pallen og fastgør dem, så det er nemt for vognmanden at tage pallen med sin gaffeltruck eller manuelle palleløfter, når han kommer og henter godset. Det giver vognmanden mindre besvær og dit gods den mest sikre transport.

Sørg for at godset er nemt at transportere

Generelt handler det om at gøre godset så nemt, sikkert og uproblematisk at transportere som muligt. Det kan godt nogle gange betyde, at det er formålstjenesteligt at skille større ting ad eller ændre lidt på formen af dem. F.eks. er det nemmere at transportere en cykel for vognmanden, hvis du har løsnet styret og sat det på langs. Så fylder cyklen mindre og der er mindre risiko for, at den bliver beskadiget undervejs, fordi der lige er noget, der får fat i styret.

Det er også vigtigt, at vognmanden og dennes medarbejdere ikke kan komme til skade på det gods, du skal have transporteret. Skarpe genstand eller gods med skarpe hjørner, mange og måske spidse ting, der stikker ud fra godset eller andet, man kan komme til at hænge fast i, skal være emballeret forsvarligt, så man hverken kan skære sig på det eller få tøj eller hud revet itu.

Generelt skal du helst sørge for, at godset er så lige og så fladt på alle sider som muligt. Så giver du både vognmanden, dit gods og modtageren af det, de bedste forudsætninger for den mest sikre transport.

Få tilbud fra 4 forskellige vognmænd  og spar penge på din næste fragt