Fragt af campingvogn

Hvis du overvejer at du købe en campingvogn, det kunne f.eks. være en brugt campingvogn fra dba.dk eller guloggratis.dk, men den befinder sig i den modsatte ende af landet, kan det hurtigt blive omkostningsfuldt at få den hjem. Her kan du få en vognmand der allerede er ude at køre, til at hægte campingvognen bagpå og tage den med, når han alligvel kører hjem. Det giver dig en stor besparelse på prisen og vognmanden undgår at køre tom hjem.

  • Udbyd din opgave via formularen lige her
  • 300 danske fragtbiler modtager opgaven
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af campingvogn
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af campingvogn

Få gode tilbud på fragt af campingvogn

Fragt af campingvogn som returgods

Det kan sagtens lade sig gøre, at få fragtet en campingvogn som returgods. Det absolut billigste er hvis campingvognen er indregistreret til at måtte køre på vejen, efterspændt en varevogn. Hvis den ikke er med med plader skal den hentes på en autotrailer – det er også muligt, men der er flere vognmænd med trailerkørekort end vognmænd med autotrailer.

Forsikret fragt af campingvogn

Alle de vognmænd vi har tilkoblet fragtbørsen Cargomatch, der ejer fragtopgaver.dk, indfrier vores krav til at blive medlem. Et af dem er, at alle vognmænd skal dokumenterer at de har en godsforsikring. I Danmark er det faktisk ikke lovpligtigt at have en godsforsikring, selvom man driver transportvirksomhed, men det har vi sat som en minimumskrav. Husk altid at sikre at dit gods er fuldt dækket inden transporten sættes i gang – det kan vognmanden hjælpe og rådgive dig omkring. Du kan også læse om andre tilbudsydelser som fragt af bil og fragt af motorcykel her.

Hvis du vil læse mere om Cargomatch kan du gøre det her.