Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af flyttekasser

Hvis du har brug for at få sendt nogle flyttekasser fra den ene ende af landet til den anden, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at booke en traditionel flyttemand. Hvorfor ikke sende dem med en fragtbil der i forvejen kører samme rute men har lidt ekstra plads bagi? Vi udbyder din fragt af flyttekasser til over 300 biler, så du næsten med garanti er sikret at få dit gods sendt med en fragtmand der allerede er ude at køre.

  • Opret opgaven lige her
  • Din fragtopgave udbydes til 300 biler
  • Du modtager hurtigt op til 4 tilbud på fragt af flyttekasser
  • Det er helt uforpligtende og du indgår aftalen med den vognmand du vil benytte direkte
Fragt af flyttekasser

Hent 4 tilbud på fragt af flyttekasser her

Tilbud på fragt af flyttekasser

Det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med vognmænd via os. Når en vognmand kører ud med gods sker det ofte at han kører tom tilbage. Men det gør ikke noget, for hjemturen er allerede betalt. Dog kan vognmanden tjene lidt ekstra, hvis han f.eks. tager et par flyttekasser med fra dig. Det betyder at vognmændende er meget interesseret i, at sende tilbud på din fragt. Normalt går der kun 20-30 min fra du opretter opgaven, til du modtager den første tilbud.

Sende flytterkasser som pakker

Den normale pakkepost sender kun pakker op til 20kg, og med en max størrelse på pakkerne. Der er hverken max vægt eller max størrelse når du benytter vores service. Du kan altså sagtens en flyttekasse fyldt med bøger til en skarp pris igennem os. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, du kan læse mere om Cargomatch her.