Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt af TV

Hvis du går med tankerne om at købe et brugt TV på dba.dk eller guloggratis.dk kan en stor del af beslutningen gå på, at få TV’et bragt hjem. Vores koncept gør det muligt for dig, at du får tilbud på fragt af TV fra vognmænd der allerede er på vejen. De har altså mulighed for at kombinere din opgave med andre ture og på den måde bliver de i stand til at tilbyde dig en rigtig god pris. Ofte med en besparelse op til 75%.

  • Udbyd din opgave ved at udfylde vores formular lige her
  • Den bliver sendt ud til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager herefter op til 4 tilbud på fragt af TV
  • Hvis du ønsker at gøre brug af et tilbud, kontakter du vognmanden direkte
Fragt af TV

Indhent 4 tilbud på fragt af TV her

Fragt af TV som returgods

Når en fragtmand bliver færdig med sin rute, skal han ofte bare køre tom hjem. Derfor har han stor interesse i, at tage dit TV med som returgods, i stedet for at køre tom hjem. Det betyder også, at han vil give dig et rigtig skarpt tilbud på opgaven, da hans tur allerede er betalt. Det er ikke ualmindeligt at du sparer 75% ved at benytte vognmandens ledige kapacitet.

Hjælp til afhentning og levering af TV

De fleste store fladskærms TV kan godt være lidt besværlige at håndtere. Derfor kan du få tilbud på, at vognmanden giver en hånd med til at bære fjernsynet ned til bilen og ind til dig, når han leverer den. Alle vognmændene lever hver dag af, at udføre professionelle transportopgaver, og har den nødvendige erfaring. Endvidere har de alle dokumenteret at de har en ikke lovpligtig godsforsikring for at de kunne blive tilmeldt, og få lov til at byde på opgaver. De er tilmeldt fragtbørsen CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.