Beregn din pris på fragt fra Campen Auktioner

Har du vundet en auktion hos Campen Auktioner, kan vi hjælpe med at få varerne fragtet hjem til dig på en sikker og billig måde.

Her kan du beregne din fragtpris og se næste ledige ruter.

Hvor skal dine auktionsvarer afhentes?

RANDERS

Myntevej 2, 8920 Randers NV

NYRUP

Waldemarsvej 1, 4296 Nyrup

VÆLG BY

Vi dækker 95% af Danmark

Ofte stillede spørgsmål

Du kan beregne fragtprisen direkte på vores hjemmeside ved at vælge afhentningslokationen og indstætte dit postnummer. Dernæst vælger du hvilke varer du har købt på auktion og så kan du omgående se fragtprisen samt de næste ledige datoer for afhentning og levering.
Vi tilbyder afhentning fra Myntevej 2, 8920 Randers NV og Waldemarsvej 1, 4296 Nyrup. Dernæst kan du også vælge andre byer i stort set hele Danmark, hvis der er tale om en auktion hvor udleveringsadressen ikke er hos en af Campen Auktioners faste lokationer.
Ja, vi dækker 95% af Danmark. Du kan vælge din by i vores online formular for at se om vi tilbyder service i dit område.
Ja, vi har faste ruter hvor vores koncept omkring at udfylde ledig kapacitet stadigvæk bevares. Du kan se de næste ledige ruter og planlægge afhentning efter disse på vores hjemmeside.
Vi tilbyder forsikring af varen med dækning op til 25.000kr afhængigt af den valgte forsikring. Du tilkøber forsikringen som en del af bookingen.

For yderligere assistance eller specielle forespørgsler, kan du kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail, som er angivet på vores hjemmeside.

Vi gør vores bedste for, at du får fremragende service