TRANSPORTTILBUD

Hent billige transporttilbud og støt CO2 venlig fragt

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Tilbud på Transport

Uanset om du skal have flyttet dit hjem, enkelte møbler, paller eller har brug for en kurértransport kan vi hjælpe dig. Opret din opgave og modtag tilbud direkte fra vognmændende. Fragtopgaver.dk formidler tilbud mellem profesionelle fragt- og flyttefirmaer og kunder der skal have noget transporteret.

  • Opret din transport på 2 min formular lige her
  • Opgaven sendes i udbud blandt alle vores transportfirmaer
  • Du modtager op til 4 uforpligtende transporttilbud
  • Du bestemmer selv hvilke transporttilbud du ønsker at benytte

 

Transporttilbud

Hent gode transporttilbud helt gratis

Landsdækkende transporttilbud

Når du henter tilbud via Fragtopgaver.dk, får flyttefirmaer og fragtfirmaer mulighed for at byde din transport, når de i forvejen kører samme rute. På den måde får du en billigere pris, i forhold til hvis opgaven skulle køres direkte. Vores mission er formidle CO2 venlig transport og den bedste metode at gøre det på, er ved at benytte de ressourcer der allerede er tilstede. Når en vognmand kører en rute og har ekstra plads i bilen så giver det rigtig god mening, at fylde fragtbilen helt og med gods i stedet for, at den kører halvtom ud og tilbage. Som kunde får du en lavere fragtpris, fordi du deler regningen med flere kunder og vognmanden tjener lidt ekstra på sin tur, hvilket er win-win samtidigt med, at det er godt for miljøet.

Professionelle fragtfirmaer

Når du henter tilbud på transport via os, er du altid sikker på at de vognmænd byder er professionelle og lever op til den gældende lovgivning. De tilbud du modtager er altid inkl. forsikring, den er naturligvis valgfri og du har mulighed for at til- og fravælge forsikringen i forbindelse med bestilling, hvis du vælger at bruge et af de transporttilbud du har modtaget via os.