BILLIG FRAGT

Send dine ting med en vognmand der allerede er ude at køre og få billig fragt

Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

Billig fragt – Sådan gør du

I samme øjeblik, du har brug for en hastetransport eller kurerbil til at udføre en fragtopgave, bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Men du skal ikke være bekymret for ikke at kunne finde den personlige og gode service, til en billig pris. Vi tilbyder en service og et system, der gør det muligt for dig, at forespørge på en pris, direkte fra de vognmænd der kører på kryds af tværs af Danmark hver dag, og derved har mulighed for, at tage din forsendelse med som returgods.

  • Opretter din opgave på fragt, ved at udfylde vores formular
  • En masse danske fragtmænd modtager din opgave
  • Du får hurtigt op til 4 tilbud retur
Hent 4 tilbud på billig fragt

Send dine ting med returbiler og få tilbud på billig fragt

Billig fragt som returgods

Det er faktisk ret enkelt. Det handler om at nå ud til mange på en gang. Da fragtmændene hele tiden har nye destinationer og får forskellige opgaver fra dag til dag, er det ofte nødvendigt at kontakte mange transportvirksomheder, før man opnår den rette service og pris. Alt det arbejde spares du for, ved at benytte vores service. Vognmændene er koblet op på systemet ude i deres biler, så i samme øjeblik du afsender en forespørgsel på billig fragt, vil de som opgaven er relevant for, med det samme se den og svare tilbage med tilbud.

Afhentning og levering samme dag

Lad os tage et eksempel, at du overvejer at købe en sofa i Århus – og du selv bor i København – så er fragtudgiften en vigtig del, af den samlede pris for sofaen. Den skal måske bæres ned fra 1. sal eller der skal ydes anden service. Samtidig med, at du overvejer at købe sofaen, er der en kurerbil der bliver sendt fra København til Århus med en vigtig hastetransport. 3-4 timer senere er den selv samme bil tom i Århus, og skal egentligt bare køre tilbage til København uden noget gods. Hvis du samtidigt med gør denne vognmand opmærksom på, at du ønsker en sofa fragtet fra Århus til København, har han altså mulighed for, at give dig en rigtig god pris på opgaven, da han dermed undgår at køre tom hjem. Servicen er gratis og uforpligtende, så opret din opgave nu og modtag tilbud med det samme på billig fragt.