Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute i Aakirkeby

Planlægger du at byde på en brugt ting i Aakirkeby, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire stærke priser af fragt fra Aakirkeby her. Ved at bruge en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Aakirkeby

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Aakirkeby

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Aakirkeby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.