Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur i Gedser

Planlægger du at byde på en brugt ting i Gedser, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 stærke priser af fragt fra Gedser lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Gedser

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Gedser

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende. Du kan i øvrigt få tilbud på fragtopgaven fra vognmænd over hele landet ikke kun en vognmand i Gedser.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Gedser, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.