Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en rute fra Grevinge

Overvejer du at byde på en ting i Grevinge, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få fire skarpe priser af fragt fra Grevinge lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Grevinge

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Grevinge

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Grevinge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.