Brug en transportør der allerede har en opgave fra Melby

Påtænker du at handle en brugt ting i Melby, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire skarpe priser af fragt fra Melby lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Melby

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Melby

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Melby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.