Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave fra Stenlille

Påtænker du at købe en brugt ting i Stenlille, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 gode priser af fragt fra Stenlille lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Stenlille

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Stenlille

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Stenlille, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.