Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur fra Gjerlev

Påtænker du at handle en brugt ting i Gjerlev, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire skarpe priser af fragt fra Gjerlev lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Gjerlev

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Gjerlev

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Gjerlev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.