Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur i Taastrup

Overvejer du at byde på en brugt ting i Taastrup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis hente 4 gode tilbud af fragt fra Taastrup her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Taastrup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Taastrup

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Taastrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.