Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute i Tistrup

Påtænker du at købe en ting i Tistrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få 4 gode tilbud på fragt fra Tistrup lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Tistrup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Tistrup

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Tistrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.