Brug en fragtmand der i forvejen har en rute i Uldum

Påtænker du at byde på en ting i Uldum, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente 4 gode tilbud af fragt fra Uldum her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Uldum

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Uldum

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Uldum, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.