Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur fra Aalborg

Overvejer du at handle en brugt ting i Aalborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Aalborg her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Aalborg

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Aalborg

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Aalborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.