Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave i Brøndby Strand

Påtænker du at byde på en brugt ting i Brøndby Strand, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente 4 gode priser på fragt fra Brøndby Strand her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Brøndby Strand

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Brøndby Strand

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Brøndby Strand, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.