Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave fra Randbøl

Overvejer du at handle en ting i Randbøl, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis bede om fire stærke tilbud af fragt fra Randbøl her. Ved at bruge en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Randbøl

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Randbøl

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Randbøl, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.