Brug en transportør der i forvejen har en opgave fra Rødekro

Påtænker du at handle en brugt ting i Rødekro, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis hente 4 gode priser på fragt fra Rødekro lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Rødekro

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Rødekro

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Rødekro, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.