Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute fra Strandby

Planlægger du at købe en ting i Strandby, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis hente fire skarpe tilbud på fragt fra Strandby her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Strandby

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Strandby

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Strandby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.