Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute i Tarm

Påtænker du at handle en ting i Tarm, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Tarm lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Tarm

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Tarm

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Tarm, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.