Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur fra Fårevejle

Planlægger du at handle en ting i Fårevejle, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Fårevejle lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Fårevejle

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Fårevejle

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Fårevejle, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.