Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave i Mørke

Planlægger du at købe en ting i Mørke, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Mørke lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Mørke

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Mørke

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Mørke, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.