Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur i Skals

Påtænker du at byde på en brugt ting i Skals, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis hente fire gode priser af fragt fra Skals lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Skals

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Skals

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Skals, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.