Brug en transportør der i forvejen har en opgave i Viby J

Overvejer du at handle en ting i Viby J, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Viby J lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Viby J

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Viby J

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Viby J, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.