Flyttefirma Hobro

Søger du efter flyttefirma Hobro kan det være vanskeligt at finde en god løsning, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed. Tingene hænger nemlig for det meste sammen, og ringer man til forskellige flyttefirmaer der dækker Hobro vil man ofte også få en kvalitet der bliver afspejlet i prisen. Det har vi lavet om på! Vi har skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele Danmark kan gå ind og byde på de aktive flytteopgaver – både for private og erhverv. Dette øger konkurrencen og giver dig en stor besparelse sammenlignet med markedspriserne hvis du søger på flyttefirma Hobro. Det tager kun 2 min at udfylde vores formular, det er helt gratis og de tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Hobro er samtidig uforpligtende. Det kalder vi god service!

  • Find flyttefirma Hobro ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Hobro

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Hobro her

Billigt flyttefirma Hobro

Selvom flyttemændenes priser er i bund, er kvaliteten i det udførte arbejde top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre flytte- og transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med at læsse af vender de typisk bilen om og kører hjem uden gods i varerummet. Kan de i stedet løse din flytteopgave enten på vejen ud eller hjem, vil du kunne spare op til 75% af markedsprisen på en normal flytning. Det kan også være at flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen og derfor kan kombinere turen med dine flyttesager også. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Hobro.

Flyttefirma Hobro – forsikret flyttesager

Vi stiller en række krav til vores tilknyttede flyttefirmaer. Ét af dem er, at de er i besiddelse af en fragtfører- eller godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får flyttefirmaer tilmeldt, der til daglig udfører professionel flyttevirksomhed og med en høj årlig omsætning. Samtidig sikrer det dig, hvis dine ting mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Du bør dog altid besigtige dit flyttegods inden du kvitterer for opgaven, for ellers dækker forsikringen ikke. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.