Flyttefirma Holbæk

Skal du flytte og har brug for hjælp fra professionelle flyttemænd? Hvis du søger efter flyttefirma Holbæk kan det være vanskeligt at finde en billig men samtidig fornuftig løsning, da pris og kvalitet ofte hænger sammen. Ringer man til forskellige flyttefirmaer i Holbæk og omegn vil man da også blive bekræftet i dette. Det har vi lavet om på – vi har nemlig skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet kan byde på flytteopgaver – dette både for private og erhverv, hvilket giver dig en stor besparelse sammenlignet med priserne, hvis du søger på flyttefirma Holbæk. Det tager kun et par minutter at udfylde vores formular, det er gratis og de tilbud du modtager i din mail, når du søger flyttefirma Holbæk er samtidig helt uforpligtende. Det synes vi selv er det mest rimelige.

  • Find flyttefirma Holbæk ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse netop din opgave
  • Accepterer du et tilbud, laver du aftalen direkte med flyttemanden
Flyttefirma Holbæk

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Holbæk her

Billigt flyttefirma Holbæk

Selvom flyttemændenes priser er i bund, er kvaliteten af det udførte arbejde i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre daglige flytte- og transportopgaver for kunder i Skandinavien. Når de er færdig med en planlagt tur, kører de som regel retur uden gods i bilen. Kan de i stedet tage sig af din flytteopgave, vil du kunne spare helt op til 75% af prisen på en normal flytning. Hvis flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen for en kunde og derved kan kombinere turen med dine flyttesager også, vil dette naturligvis give dig en stor rabat. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Holbæk.

Flyttefirma Holbæk – forsikrede flyttesager

Vi stiller strenge krav til vores tilknyttede flyttefirmaer, når de vil tilmeldes vores fragtbørs. De skal blandt andet vise, at de er i besiddelse af en gods- eller fragtførerforsikring. Det sikrer, at vi kun får professionelle flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen og ofte med årelang erfaring. Desuden sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Siden 2012 har vi hjulpet vores kunder til at finde et billigt alternativ til almindelige flytte- og fragtopgaver. Vi har langt overvejende fået positive tilbagemeldinger. Disse kan blandt andet ses på Trustpilot, hvor tidligere kunder har anmeldt os. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.