Flyttefirma Sønderborg

Hvis du søger efter flyttefirma Sønderborg kan det være svært at finde en fornuftig billig løsning, da pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Kontakter man forskellige flyttefirmaer i Sønderborg vil man da også få dette bekræftet. Det har vi forsøgt at ændre – vi har skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet kan byde på flytteopgaver – både for private og erhverv. Dette giver dig en stor besparelse sammenlignet med priserne hvis du søger på flyttefirma Sønderborg. Det tager kun et par minutter at udfylde nedenstående formular, det er gratis og de tilbud du modtager i din mail, når du søger flyttefirma Sønderborg er samtidig helt uforpligtende. Det synes vi selv er det mest rimelige.

  • Find flyttefirma Sønderborg ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Sønderborg

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Sønderborg her

Billigt flyttefirma Sønderborg

Selvom flyttemændenes priser er i bund, er kvaliteten af det udførte arbejde helt i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre professionelle flytninger og transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med en opgave, kører de ofte retur uden gods i varerummet. Kan de i stedet påtage sig din flytteopgave, vil du kunne spare op til 75% af prisen på en normal flytning. Hvis flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen for en kunde og derved kan kombinere turen med dine flyttesager også, vil dette også give dig en stor rabat. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Sønderborg.

Flyttefirma Sønderborg – forsikrede flyttesager

Vi stiller høje krav til vores tilknyttede flyttefirmaer, hvis de skal tilmeldes vores fragtbørs. De skal blandt andet have tilkøbt en godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen. Desuden sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Du bør dog altid gennemgå dit flyttegods inden du signerer for opgaven, ellers dækker forsikringen ikke. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.