Flyttefirma Svendborg

Søger du på flyttefirma Svendborg kan det være vanskeligt at finde en rimelig løsning, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed. Tingene hænger nemlig ofte sammen; har du brug for professionel hjælp til en flytning og kontakter forskellige flyttefirmaer i Svendborg og omegn vil du ofte også få en kvalitet der afspejles i prisen. Det har vi lavet om på! Vi har skabt en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet kan gå ind og byde på de aktive flytteopgaver – både for private og erhverv. Dette øger konkurrencen og giver dig en stor besparelse sammenlignet med markedspriserne hvis du søger på flyttefirma Svendborg. Det tager kun 2 min at udfylde vores formular, det er helt gratis og de tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Svendborg er samtidig uforpligtende. Det kalder vi god service!

  • Find flyttefirma Svendborg ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Accepterer du et tilbud, laver du aftalen direkte med flyttemanden
Flyttefirma Svendborg

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Svendborg her

Billigt flyttefirma Svendborg

Selvom flyttemændenes priser er i bund, er kvaliteten i det udførte arbejde omvendt set i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre flytte- og fragtopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med kundens opgave vender de typisk bilen om og kører tomhændet hjem. Kan de i stedet løse din flytteopgave enten på vejen ud eller hjem, vil du kunne spare op til 75% af prisen på en normal flytning. Det kan også være at flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen og derfor kan kombinere turen med dine flyttesager også. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Svendborg.

Flyttefirma Svendborg – forsikret flyttegods

Vi stiller en række krav til vores tilknyttede flyttefirmaer. De skal blandt andet være i besiddelse af en fragtfører- eller godsforsikring. Det sikrer, at vi kun får flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen og med årelang erfaring. Samtidig sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under transporten. Du bør dog altid gennemgå dit flytningen inden du kvitterer for opgaven, ellers dækker forsikringen muligvis ikke. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.