Flyttefirma Tønder

Søger du på flyttefirma Tønder kan det være vanskeligt at finde en billig løsning, hvor der samtidig ikke bliver slækket på kvaliteten. Tingene hænger ofte sammen, og kontakter man forskellige flyttefirmaer i Tønder og omegn vil man da ofte også få en kvalitet der afspejles i prisen. Det har vi lavet om på! Vi har opbygget en fragtbørs hvor flyttefirmaer fra hele landet kan gå ind og byde på flytteopgaver – både for private og erhverv. Dette giver dig en stor besparelse sammenlignet med markedspriserne hvis du søger på flyttefirma Tønder. Det tager kun et par min at udfylde vores formular, det er helt gratis og de tilbud du modtager i din mail når du søger flyttefirma Tønder er samtidig uforpligtende. Det kalder vi god service!

  • Find flyttefirma Tønder ved at udbyde din opgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra flyttemænd der kan løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Flyttefirma Tønder

Hent 4 tilbud fra flyttefirma i Tønder her

Billigt flyttefirma Tønder

Selvom flyttemændenes priser er i bund, er kvaliteten af det udførte arbejde helt i top. Vores tilknyttede flyttemænd lever alle af at udføre flytte- og transportopgaver for kunder i hele Danmark. Når de er færdig med kundens opgave vender de typisk bilen om og kører retur uden gods i varerummet. Kan de i stedet løse din flytteopgave enten på vejen ud eller hjem, vil du kunne spare op til 75% af prisen på en normal flytning. Det kan også være at flyttemanden har yderligere kapacitet efter pålæsningen for en kunde og derfor kan kombinere turen med dine flyttesager også. Du kan således spare rigtig mange penge ved at bruge vores service når du søger på flyttefirma Tønder.

Flyttefirma Tønder – forsikret flyttesager

Vi stiller strenge krav til vores tilknyttede flyttefirmaer. De skal blandt andet være godsforsikret. Det sikrer, at vi kun får flyttefirmaer tilmeldt, der har deres daglige virksomhed indenfor flytte- og fragtbranchen og med en vis årlig omsætning. Samtidig sikrer det dig, hvis dit flyttegods mod forventning skulle blive beskadiget under fragten. Du bør dog altid gennemgå dit flyttegods inden du kvitterer for opgaven, ellers dækker forsikringen ikke. Vores flyttemænd byder på opgaverne via CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.