Forsendelse af havemøbler

Vidste du, at for få år siden søgte brugte ting kun i en radius af ca 100km, når de skulle købe noget på Den Blå Avis eller Gul og Gratis. Man søgte heller ikke på ting, hvor der fx var brogafgift mellem køber og sælger.
Det har Fragtopgaver.dk i den grad lavet om på! Vi beder fragtmænd og vognmænd om, at udføre forsendelse med havemøbler når de alligevel er ude at køre. Det betyder at du roligt kan kigge efter et havemøbler overalt i landet, uden at være bekymret for at forsendelsesprisen er det der vælter budgettet.

  • Udbyd forsendelsen af havemøbler lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din transportopgave
  • Accepterer du et tilbud, laver du herefter aftalen direkte med vognmanden
Forsendelse af havemøbler

Hent 4 tilbud på forsendelse af havemøbler her

Spar 75% på forsendelse af havemøbler

Det er frustrerende at finde lige netop det havemøbelsæt man ønsker sig til den helt rigtige pris, men finde ud af, at den befinder sig i den anden ende af landet – men det behøver ikke længere at være en hæmsko. Det har nemlig aldrig været nemmere eller billigere, hvad angår forsendelse af havemøbler hurtigt og effektivt. Desuden er dine havemøbler forsikret unde transporten – det er bl.a. et af de mange krav vi stiller, når vognmænd skal tilknyttes vores fragtbørs.

Forsendelse af havemøbler som returgods

Fragtopgaver.dk er en fragtbørs hvor vognmænd byder på dine transportopgaver. De har deres daglige ture, men når de når en destination vil de gerne undgå at køre tomme hjem. Hvis de i stedet fx kan tage dit havemøbelsæt med retur er de derfor mere end villige til at give et stort afslag i prisen sammenlignet med en direkte tur. Vi har været i gang siden år 2012 så vi kender både vores vognmænd og ikke mindst de priser, der bliver afgivet, når vi lægger opgaver ud på fragtbørsen. Det sikrer dig en skarp og konkurrencedygtigt pris, på forsendelse af havemøbler. Fragtbørsen hvor vognmændene er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her.