Forsendelse af lamper

Har du lige været inde på fx Lauritz.com, Den Blå Avis, Gul og gratis m.fl. og købt din drømmelampe, men mangler muligheden for at få den transporteret hjem? Det kan godt være en vældig dyr fornøjelse hvis du ringer til en fragtmand og får vedkommende til at levere din lampe, da du her kommer til at betale for en direkte tur. Hvis du derimod benytter dig af vores service sender vi din opgave i udbud blandt vores ca 300 tilknyttede vognmænd, som alle har mulighed for at give dig en skarp pris når det kommer til forsendelse af lamper. Du vil ofte kunne spare helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur! Servicen er desuden helt gratis og uforpligtende.

  • Udbyd forsendelse af lamper lige her
  • 300 danske vognmænd sidder klar til at byde
  • Du får op til 4 tilbud fra vognmænd der kan løse din transportopgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Forsendelse af lamper

Hent 4 tilbud på forsendelse af lamper her

Favorabel pris på forsendelse af lamper

Du undrer dig garanteret over, hvorfor vi kan tilbyde en så stor besparelse blot fordi der sidder en masse vognmænd og byder. Grunden til dette er, at de oftest tager din lampe med som såkaldt returgods. Dvs hvis en anden kunde allerede har bestilt en direkte tur har vedkommende samtidig betalt for vognmandens hjemtur – al det ekstra gods han så kan tage med sig hjem er ren fortjeneste, hvorfor han kan give netop dig et så stort afslag på prisen.

Forsikret forsendelse af lamper

Vi kan ligeså godt sige det som det er – vi lever af glade og tilfredse kunder! Derfor stiller vi også strenge krav til vores tilknyttede vognmænd, heriblandt at de skal tilkøbe en ikke lovpligtig godsforsikring. Dette sikrer dig mod uforudsete uheld og sikrer at vi kun får seriøse og professionelle vognmænd med som alle har flere års erfaring indenfor transportbranchen. Alle vores vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.