Forsendelse af massagestol

Hvis du køber en ny eller brugt massagestol, kan der være rigtig mange penge at spare ved at vælge den rigtige levering. Ringer du og forhører dig blandt forskellige fragtfirmaer får du ofte prisen på en direkte tur, hvilket hurtigt kan løbe op i flere tusinde kroner. Det kan derfor blive en dyr fornøjelse at få transporteret sin massagestol hjem. Heldigvis har vi løsningen på det! Vi udbyder din fragtopgave til vognmænd der allerede er ude at køre på samme strækning eller rute, og derfor kan tage dit massagestol med som returgods, i stedet for at køre tomme hjem, hvilket kan give dig en besparelse helt op på 75% i forhold til prisen på en direkte tur.

  • Opret fragtogpaven lige her
  • 300 danske biler ser din forsendelse af massagestol
  • Du modtager op til 4 tilbud i din mail
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du evt. ønsker at benytte
Forsendelse af massagestol

Indhent 4 tilbud på forsendelse af massagestol her

Forsendelse af massagestol som returgods

Det kan hurtigt være gods der fylder ret meget, da en avanceret massagestol hurtigt kan tage en del rummeter. Men det er ikke nogen hindring, da mange af de vognmænd vi har tilkoblet kører i liftbiler med rigelig pallepladser. Der kan derfor sagtens findes plads til en massagestol og du vinder stadigvæk ved at benytte vognmandens ledige kapacitet. Det er ikke ualmindeligt at spare helt op til 75% på fragten, i forhold til hvad det ellers koster at sende en direkte bil.

Hjælp til at bære massagestolen ind

Det er altid muligt at få hjælp til at bære massagestolen ind. Den billigste løsning vil altid være at afhente og levere til kantsten – men der betyder ikke, at det koster en formue at få det båret ind. Du kan desuden være helt tryg under selve transporten, da din massagestol er dækket af vognmandens godsforsikring, hvis uheldet mod forventningen skulle være ude og den bliver beskadiget. Godsforsikringen er et krav fra vores side til vores tilknyttede vognmænd – den er ikke lovpligtig i Danmark. De er alle tilknyttet Danmarks største fragtbørs, CargoMatch ApS – en del af Fragtopgaver.dk.