Forsendelse af skilte

Hvis man skal have transporteret et skilt rundt i landet, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, da der ikke er tale om standardmål og typisk vil det fragtfirma du kontakter give dig prisen på en direkte tur. Og jo mere opgaven haster, jo højere bliver prisen. Ved at benytte vores service kan du altid opnå en betydelig rabat og ofte helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Det har flere af vores tidligere kunder benyttet sig af, og langt de fleste af dem er virkelig tilfredse med oplevelsen. Dette fremgår blandt andet af anmeldelserne vi har modtaget på Anmeldelse af fragtopgaver.dk. Vi er derfor også sikker på, at kunne hjælpe dig godt på vej med forsendelse af skilte. Det tager blot to minutter at udfylde vores formular hvorefter du modtager op til 4 uforpligtende tilbud. Fortalte vi dig – det hele er endda gratis!

  • Opret forsendelse af skilte lige her
  • Forespørgslen sendes i udbud til over 300 danske vognmænd
  • Du modtager op til 4 tilbud på forsendelse af skilte
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Forsendelse af skilte

Få fire tilbud på forsendelse af skilte her

Forsendelse af skilte som returgods

Hos os har vi over 300 danske vognmænd, der alle sidder klar på at give dig et godt tilbud på din opgave. Grunden til at de kan give dig en så stor besparelse er, fordi de tager dit spejl med som såkaldt returgods – dvs når chaufføren har leveret sin vare for sin oprindelige kunde, kan han læsse dit skilt på ladet og tage det med, i stedet for at køre tom hjem. Den oprindelige kunde har nemlig allerede betalt ham for hjemtransporten. Al returgods vil således være ren fortjeneste for vognmanden og det sikrer dig en stor besparelse.

Forsikret forsendelse af skilte

For at blive tilknyttet vognmand hos os og dermed få adgang til Danmarks største fragtbørs – CargoMatch, skal de kunne fremvise en ikke lovpligtig godsforsikring. Dette sikrer dig i tilfælde af uheld eller beskadigelse af dit gods, og det sikrer at vi tager en vognmand ombord som er seriøs og professionel med typisk årelang erfaring indenfor transportbranchen.