Forsendelse af spejl

Du ønsker at se dig selv dybt i øjnene, og derfor har du købt dit drømmespejl fra nettet, MEN… spejlet skal sendes tværs over landet for at du kan modtage det, hvilket gør prisen dobbelt så dyr. Du prøver derfor at finde en alternativ leveringsmetode og googler dig frem til Fragtopgaver.dk. Da du finder ud af at du kan spare helt op til 75% af tidligere pris på transportopgaven skynder du dig at udfylde vores formular og der går da heller ikke mere end 20 minutter inden du modtager dit første bud og inden længe har du fået 4 bud hvoraf du vælger den billigste løsning. Og rigtigt nok – du sparede 75%, fik leveret dit spejl som aftalt og nyder nu din hverdag med synet af dig selv hver gang du passerer forbi spejlet! Længere nede kan du læse mere om os og vores tilknyttede vognmænd

  • Udbyd forsendelsen af spejl lige her
  • 300 danske vognmænd ser din opgave
  • Du får 4 tilbud fra vognmænd der ønsker at løse din opgave
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Forsendelse af spejl

Hent 4 tilbud på forsendelse af spejl her

Forsendelse af spejl som returgods

Ringer man efter en fragtmand og spørger om prisen for en transport fra A til B får man for det meste prisen på en direkte tur. Hos os har vi tilknyttet over 300 vognmænd der hver har sine egne daglige ruter rund i landet. Når de byder på din opgave kan de give dig den store besparelse, fordi de enten tager dit spejl med som såkaldt returgods eller som en kombitur. Den oprindelige kunde har nemlig allerede betalt for den komplette levering inklusiv hjemtransporten og evt. broafgift. Det synes vi er særdeles smart da vi udnytter vognmandens kapacitet og samtidig kan give dig en ekstraordinær god pris på forsendelse af spejl.

Forsikret forsendelse af spejl

Det er helt gratis og uforpligtende at sende din transportopgave i udbud. Hvis du efterfølgende accepterer et af tilbudene kan du være helt tryg ved at du får udført transporten professionelt og punkteligt. Vi stiller nemlig en række strenge krav til vores vognmænd før de kan blive tilmeldt fragtbørsen. Blandt andet kræver vi at de tilkøber en ikke lovpligtig godsforsikring. Dette viser nemlig, at det er vognmænd der gør dette på daglig basis og har eksisteret i transportbranchen i mange år. Samtidig er dit gods forsikret, hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Alle vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs og ejer af Fragtopgaver.dk.