Forsendelse af vin

Tro det eller ej, vi udbyder flere opgaver med forsendelse af vin end vi havde forestillet os. Vi har fundet ud af, at rigtige mange af opgaverne dels stammer fra engrosforhandlere samt private samlere der handler ind online fx over Den Blå Avis med flere. I sagens natur kan det være ret uoverskueligt at finde en transportvirksomhed, der kan løse opgaven – ikke mindst til en fornuftig pris. Vi kan hjælpe med at løse opgaven til en favorabel pris, når en vognmand der alligevel er på vejen, byder på opgaven. En besparelse på op til 75%.

  • Opret forsendelse af vin lige her
  • Opgaven bliver udbudt til 300 biler
  • Efter kort tid modtager du op til 4 tilbud op forsendelsen
  • Ønsker du at benytte en vognmand indgår du aftalen direkte med ham
Forsendelse af vin

Hent tilbud på forsendelse af vin her

Favorabel pris på forsendelse af vin

Når du skal have fragtet vin vil vi på det kraftigste anbefale dig at benytte dig af vores service. De vognmænd vi har tilknyttet lever af at drive en professionel transportvirksomhed, men når de bliver færdige med deres ruter, går de ind og byder på transportopgaver hos os, så de i stedet for at køre tomme retur, kan få gods med i varerummet. Det betyder at du kun skal betale en lille del af, hvad det ellers normalt ville koste.

Forsikret forsendelse af vin

Alle de vognmænd vi har tilknyttet er godsforsikret. Det betyder at de har dokumenteret over for os, at de enten har en fragtførerforsikring eller en godsforsikring. Udover at de i forvejen godt ved hvordan de skal håndtere forsendelse af vin, så er de altså også forsikret hvis uheldet skulle være ude. Du kan derfor roligt udbyde din forsendelse her. Alle vognmænd er tilknyttet CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.