Fragt af akvarie

Du har sikkert fundet et akvarie på dba.dk eller gulogratis.dk du overvejer at købe – eller måske har du fundet et godt tilbud, hos en forhandler i den anden ende af landet, der ikke kan sende det for den ønskede pris. Vi hjælper sådanne handler med at bliver gennemført da vi, via vores fragtnetværk, kan tilbyde en fordelagtig pris på fragt af akvarie, ved at benytte en fragtmand der alligevel er ude at køre.

  • Opret din fragtopgave lige her
  • 300 danske biler ser din opgave
  • Du får herefter op til 4 tilbud på fragt af akvarie
  • Ønsker du at benytte et tilbud, indgår du den efterfølgende aftale med vognmanden
Fragt af akvarie

Indhent 4 tilbud på fragt af akvarie her

Fragt af akvarie som returgods

Du kan opnå store besparelser ved at fragte dit akvarie med en vognmand der allerede er på vejen. Når han bliver tom på sin rute, har han nemlig mulighed for at at tage akvariet med tilbage, i stedet for at køre tom hjem. Det giver dig en besparelse på helt op til 75% på din fragt. De vognmænd der byder på din fragt, er alle professionelle vognmænd der hver dag lever af at udføre forskellige fragtopgaver.

Hjælp til at bære akvariet ind

Som du sikkert allerede er klar over, er et akvarie ret tungt. En mand kan godt håndtere op til 128 liter, men når vi kommer derover skal der flere folk til at hjælpe. Det bedste og billigste er at sælger hjælper chaufføren ned i bilen med akvariet og du selv hjælper ham op. Den aller billigste løsning, er naturligvis at han kun skal afhente og levere det udenfor huset. Men uanset hvad, er det altså muligt at få 4 gode tilbud på fragt af akvarie her.