Fragt af christianiacykel

Uanset om du køber en nyt eller brugt christianiacykel, kan fragten være en være en forhindring. Vi har dygtige vognmænd der sidder klar til at byde på din fragt af christianiacykel. Alt du skal gøre for at få tilbud er at udfylde vores formular.

 

  • Opret opgaven på fragt af christianiacykel lige her
  • 250 danske vognmænd ser opgaven i udbud
  • Du får op til 4 uforpligtende tilbud på fragten
  • Du kan derefter tage stilling til om du vil benytte et tilbud

 

Fragt af christianiacykel

Tilbud på fragt af christianiacykel

Pris på fragt af christianiacykel

Der bliver fragtet mange christianiacykler via os. Det skyldes især at du kan spare op til 75% på fragten, når du benytter en vognmand der allerede kører ruten, til at fragte din christianiacykel. Fragtmandens alternativ er måske at køre tom hjem, så ved at tage din christianiacykel med tjener han noget på hjemturen og du får meget lavere pris.

Hvad hvis der sker noget med christianiacyklen

Alle de vognmænd der byder på din fragt, har enten gods- eller fragtførerforsikring. Det er faktisk ikke lovpligtigt at være forsikret, selvom man driver vognmandsforretning. Derfor skal du være særligt opmærksom, når du får tilbud rundt omkring. Vi kan garantere at alle vognmændene er forsikret og i øvrigt driver en professionel transportvirksomhed, hvor de bl.a. har stor erfaring i fragt af christianiacykel.