Fragt af dragkiste

Hvis du går med tankerne om at købe en brugt dragkiste på dba.dk eller guloggratis.dk kan en stor del af beslutningen gå på, at få dragkisten bragt hjem. Vores koncept gør det muligt for dig, at du får tilbud på fragt af dragkiste fra vognmænd der allerede er på vejen. De har altså mulighed for at kombinere din opgave med andre ture og på den måde bliver de i stand til at tilbyde dig en rigtig god pris.

  • Udbyd din opgave ved at udfylde vores formular lige her
  • Den bliver sendt ud til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager herefter op til 4 tilbud på fragt af dragkiste
  • Hvis du ønsker at gøre brug af et tilbud, kontakter du vognmanden direkte
Fragt af dragkiste

Indhent 4 tilbud på fragt af dragkiste her

Fragt af dragkiste som returgods

Når en fragtmand bliver færdig med sin rute, skal han ofte bare køre tom hjem. Derfor har han stor interesse i, at tage din dragkiste med som returgods, i stedet for at køre tom hjem. Det betyder også, at han vil give dig et rigtig skarpt tilbud på opgaven, da hans tur allerede er betalt. Det er ikke ualmindeligt at du sparer 75% ved at benytte vognmandens ledige kapacitet.

Hjælp til afhentning og levering

De fleste dragkister kan godt være lidt tunge. Derfor kan du få tilbud på, at vognmanden giver en hånd med at bære dragkisten ned til bilen og ind til dig, når han leverer den. Alle vognmændene lever hver dag af, at udføre professionelle transportopgaver og har den nødvendige erfaring. Endvidere har de alle dokumenteret at de har en godsforsikring for at de kunne blive tilmeldt, og få lov til at byde. De er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, som du kan læse mere om her.