Fragt af drejebænk – billigt og nemt

Det kan være en vanskelig opgave at få fragtet en drejebænk. De bliver hurtigt for tunge til at to mand kan løfte dem og det kan være en dyr og uoverskuelig løsning af få den fragtet. Heldigvis står en drejebænk som regel på et fast underlag i en eller form for værksted, der gør det muligt for en vognmand at kunne læsse den med en palleløfter. Vi giver dig muligheden for at få fragtet din drejebænk med vognmænd der i forvejen er ude at køre, så din fragtpris bliver så lav som mulig.

  • Opret opgaven på fragt af drejebænk formular lige her
  • 300 danske biler ser din forespørgsel
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragten
  • Ønsker du at komme i kontakt med en vognmand sender vi kontaktinfo til din mail
Fragt af drejebænk

Indhent gratis tilbud på fragt af drejebænk

Fragt af drejebænk

Vi har alle biltyper tilknyttet. Lige fra små varevogne med lift og 8 pallers varevogne med lift til lastbiler. Det betyder at vi helt sikkert kan finde en bil der i forvejen er ude at køre, der har mulighed for at tage din drejebænk med som returgods. Er drejebænken meget lang, kan det være nødvendigt at sidelæsse den. Men som regel kan drejebænken monteres på en palle eller en lang palle, og med lidt hjælp fra afsender og modtager, kan den blive læsset i en liftbil.

Hvordan virker det?

Fragtopgaver.dk ejes af Fragtbørsen Cargomatch hvor vognmænd hver dag fylder deres bil op med ekstra gods. Alle parter vinder – vognmanden undgår at køre tom hjem, du får en billig pris på fragt af drejebænk og miljøet bliver skånet for en masse co2. Iøvrigt stille vi høje krav til de vognmænd der byder på din fragt. F.eks. skal de dokumentere at de er godsforsikret for at blive tilmeldt – det er din tryghed for, at fragten bliver udført professionelt og forsikret, hvis uheldet skulle være ude.