Fragt af flygel

Er I en folkeskole eller anden institution der har brug for at få fragtet jeres flygel? Udover at hjælpe privatpersoner med fragt af flygel består en meget stor andel af vores tilknyttede vognmænds af transport for institutioner og erhvervsvirksomheder. Vælger man at få fragtet et flygel på traditionel vis kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hos os bliver din fragt af flygel sendt i udbud blandt vores tilmeldte vognmænd, der allerede er ude at køre, hvilket sammen med konkurrencen kan give dig en stor besparelse på opgaven – ofte sparer du helt op til 75% af markedsprisen på en direkte tur. Vores service er nem, gratis og helt uforpligtende, så du er velkommen til at give det et forsøg.

  • Udfyld formularen hurtigt lige her
  • Din fragt bliver udbudt til 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af flygel
  • Du laver aftalen direkte med den fragtmand du ønsker at benytte
Fragt af flygel

Få fire tilbud på fragt af flygel her

Fragt af flygel – returgods

Ved at benytte en fragtmands ledige kapacitet kan du spare rigtig mange penge. Vedkommende har til daglig sine faste kunder som han servicerer, og når han bliver færdig vender han typisk om og tager turen hjem uden gods i ladet. Hvis du kan give ham returgods med undgår han tomkørsel og kan samtidigt give dig et stort afslag i prisen på fragt af flygel. Returgods er nemlig oftest en ren fortjeneste for vognmanden. Du kan derfor nemt spare op til 75% når opgaven bliver udført.

Hjælp til fragt af flygel

Et flygel kan være særdeles svær at håndtere ene mand. Du kan derfor få vognmanden til at hjælpe med at læsse af og på, hvis du har behov for dette. Han har samtidig det fornødne værktøj, og har du brug for hjælp fra 2 mænd kan dette også lade sig gøre – du oplyser blot kriterierne i formularen når du opretter opgaven. Vognmændene er i øvrigt alle godsforsikret, hvilket er din sikkerhed i tilfælde af, at klaveret mod forventning bliver beskadiget under transporten. Det er et af de mange kriterier for at blive tilmeldt vores fragtbørs og få lov til at byde på transportopgaver. Vognmændene er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs.