Fragt af gasfyr

Har du brug for at få transporteret et gasfyr? Vi hjælper en masse kunder med at få dem fragtet hjem. Når du køber et gasfyr som privat har forhandleren som regel en god aftale på levering af det, men når du handler hos en privat fx via Den Blå Avis eller Gul og Gratis, kan udfordringen blive stor. Her kan du få tilbud på fragt af gasfyr fra vognmænd der i forvejen er ude at køre. Således kan du spare penge på transporten, og geografisk placering er ikke længere end hindring for en god handel. Er du engrosforhandler og leder efter et billigt alternativ til en direkte levering kan du ligeledes benytte dig af vores system.

  • Udfyld formularen lige her
  • Din fragt af gasfyr bliver udbudt til 300 danske biler
  • I løbet af kort tid modtager du op til 4 tilbud
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt af gasfyr

Få fire tilbud på fragt af gasfyr her

Fragt af gasfyr – returgods

En vognmand der allerede kører sin rute og alligevel kører forbi dig, vil hellere end gerne tage et gasfyr med for at udnytte sin kapacitet fuldt ud – dels som en kombi-tur og som returgods. Som regel skal du kun betale for det ekstra tidsforbrug vognmanden bruger, og det kan hurtigt medføre at du sparer op til 75% i forhold til hvad det ellers ville koste på fragt gasfyr.

Hjælp til fragt af gasfyr

Hvis du skal have hjælp til at få båret eller liftet gasfyret ind i bilen og læsset af vil dette snildt kunne lade sig gøre. Har du omvendt lyst til at læne dig tilbage og lade chaufføren og en ekstra mand udføre alt arbejde kan dette naturligvis også lade sig gøre. Du vælger blot din ønskede leveringsform når du udfylder formularen – under alle omstændigheder får du en rigtig god mængde rabat på fragt af gasfyr. De vognmænd der sender tilbud på fragt af gasfyr er nemlig alle professionelle vognmænd, der dagligt lever af at udføre fragtopgaver for faste kunder. De er alle tilknyttet Cargomatch ApS – Danmarks største fragtbørs.