Fragt af gaskomfur

Der bliver handlet rigtig mange gaskomfurer, det er en hvidevare med utrolig stor popularitet uanset om det er til dit moderne eller gammeldags køkken. Størstedelen af de handler hvor vi hjælper til med fragten sker via dba.dk, Gul og Gratis eller på auktioner da de fleste velholdte gaskomfurer stadig kan bruges mange år ud i fremtiden. Vi tilbyder billig fragt af gaskomfur ved at udbyde opgaven til vognmænd der allerede er ude at køre, og derved kan kombinere fragten med andre ture. Det giver vognmanden ekstra gods og dig en skarpere pris.

  • Du udbyder opgaven ‘fragt af gaskomfur’ lige her
  • Den udbydes til 300 danske fragtbiler
  • Du får herefter op til 4 tilbud på fragt af gaskomfur
  • Du laver den endelige aftale direkte med den fragtmand du ønsker at benytte
Fragt af gaskomfur

Få 4 fragttilbud på fragt af gaskomfur her

Fragt af gaskomfur som returgods

En vognmand der allerede er ude at køre kan tilbyde dig en rigtig god pris på fragt af gaskomfur når den udføres som såkaldt returgods. Vognmanden bliver i løbet af dagen færdig med sin rute, og skal ofte køre tom hjem. Hvis han har mulighed for at få ekstra gods med i stedet er det rigtig godt for både din og hans pengepung. Derved kan du nemt spare op til 75% ved at få udført fragt af gaskomfur som returgods.

Forsikret fragt af gaskomfur

Vi stiller strenge krav til vores vognmænd. Ét af de krav er, at de skal tilkøbe en ikke lovpligtig godsforsikring, da det sikrer at vi kun får seriøse og professionelle transportudbydere med ombord. Desuden sikrer det dig hvis uheldet mod forventning skulle være ude og dit gods bliver beskadiget under transporten. Alle vores vognmænd er tilknyttet fragtbørsen CargoMatch – Danmarks største fragtbørs og en del af Fragtopgaver.dk