Fragt af golfbag

Det er et ømt punkt for mange vognmænd da der kan være stor forskel på værdien af en golfbag med dertil hørende jern og køller. Mange af de golfbags vi formidler fragt på, er enten folk der har købt brugt over nettet eller skal have sin golfbag fragtet udenlands. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at sende en golfbag hvis vognmanden ikke skal fragte andet. Vores koncept bygger på, at gøre brug af vognmændenes ledige kapacitet. I stedet for at køre tom hjem, vil vognmanden meget hellere have en golfbag med som returgods. Det er nemt og enkelt at komme i gang:

  • Udfyld formularen på fragt af golfbag lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 danske biler
  • Inden for kort tid, modtager du op til 4 tilbud
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af golfbag

Hent gode tilbud på fragt af golfbag

Forsikret fragt af golfbag

De vognmænd vi har tilmeldt i vores netværk har alle en godsforsikring – denne er ikke lovpligtig i Danmark. Derudover er alle vognmændene professionelle transportvirksomheder der lever af at udføre forskellige typer transport, heriblandt fragt af golfbag. De har de nødvendige redskaber til at kunne emballere og transportere en golfbag fornuftigt, så du er sikker på at det kommer uskadt frem. Dog skal du altid sikre dig, at vognmanden er klar over golfbagens værdi, da det i nogen tilfælde kan kræve en tillægsforsikring på den enkelte transport, i tilfælde af at golfbagen og indholdet er af meget høj værdi.

Golfbag som returgods

Fragtopgaver.dk er en del af Danmarks største fragtbørs Cargomatch som du kan læse mere om her, hvor vognmænd aktivt byder på forskellige fragtopgaver. Fælles for alle er, at de i forvejen lever af at køre for deres faste kunder. De benytter fragtbørsen som et supplement til deres forretning, og det betyder også at de som udgangspunkt kun byder på fragt af golfbag såfremt de har mulighed for at kombinere fragten med noget andet kørsel. Det medvirker at du kan få udført din fragt til en brøkdel af prisen på en direkte tur. Du kan faktisk nemt spare helt op til 75% op din fragt, ved at benytte vores service.