Fragt af golfbolde

En af tidens store trends indenfor sport er golf. Der findes udstyr i alle variationer og til enhver situation. Ligeledes findes der en række forskellige goldbolde – lige fra de billige søbolde til professionelle bolde som fx Titleist Pro V1. Hos os tilbyder vi fragt af golfbolde med vognmænd der allerede er ude at køre. Det betyder at de tager golfboldene med som returgods eller i forbindelse med en kombi-tur og kan tilbyde dig en rigtig god pris på fragten. Det vi oftest oplever er, at privatpersoner skal have fragtet søbolde, da man på sider som Den Blå Avis m.fl. kan købe et stort parti ind. Fragtprisen kan dog hurtigt afholde folk fra at købe dem, da det ofte kan være dyrere at få dem leveret end selve prisen på boldene. Du kan oprette din opgave ‘fragt af golfbolde’ herunder – det er gratis, nemt og helt uforpligtende.

  • Opret din fragt af goldbolde lige her
  • Opgaven sendes i udbud til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager hurtigt op til 4 tilbud på fragt af golfbolde
  • Ønsker du at benytte et tilbud, indgår du aftalen direkte med vognmanden
Fragt af golfbolde

Få fire tilbud på fragt af golfbolde her

Billig fragt af golfbolde

Enhver fragtmænd vil rigtig gerne udnytte sin fulde kapacitet. Derfor byder de flittigt på opgaver som fragt af golfbolde, fordi det er nemt og hurtigt at tage med. De servicerer dagligt deres faste kunder, men når de har læsset af tager de gerne dine golfbolde med på returen. Det vil være ren fortjeneste for vognmanden, og derfor er han også villig til at give dig en stor rabat – gerne med en besparelse på helt op til 75%.

Forsikret fragt af golfbolde

Vores krav for at vognmændene kan blive tilmeldt vores fragtbørs, og få lov til at byde på din fragt af golfbolde er, at de dokumenterer at de er godsforsikret. Dette er ikke lovpligtigt i Danmark, men det synes vi ikke er OK. Derfor er det et minimumskrav for at blive tilmeldt hos os. Det er til gengæld din tryghed for at få udført en forsikret fragt af golfbolde. Alle vores tilknyttede vognmænd er tilmeldt fragtbørsen CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs.