Fragt af golfvogn

Har du købt en brugt golfvogn over nettet som fx Den Blå Avis, Gul og Gratis eller hos en lokal golfklub, kan det være en hindring at skulle have den fragtet hjem, da prisen på sådan en transportopgave hurtig kan løbe op i flere tusinde kroner. Hvis du bruger 2 minutter på at udfylde vores formular får du op til 4 tilbud indenfor kort tid, og til en pris der er langt under markedsprisen på en direkte tur – ofte får du en besparelse på helt op til 75%. Det er desuden gratis og uforpligtende at benytte vores service, hvorfor du ikke har noget at tabe ved at give det et forsøg.

  • Udbyd din fragtopgave lige her
  • 300 danske vognmænd modtager din forespørgsel
  • Du får 4 tilbud på fragt af golfvogn
  • Det er helt op til dig, om du ønsker at benytte et tilbud
Fragt af golfvogn

Hent 4 tilbud på fragt af golfvogn her

Favorabel pris på fragt af golfvogn

Årsagen til, at du kan få en så stor besparelse er, fordi vores vognmænd tager din golfvogn med som såkaldt returgods eller udnytter sin kapacitet ved at vælge en kombi-tur. Til daglig har de deres faste ruter, men når de er fremme ved deres destination vil de rigtig gerne have gods med retur – det er nemlig ren fortjeneste da deres faste kunde allerede har betalt for hele bilens rute inklusive evt. broafgift. Derfor er vognmanden villig til at give dig et stort afslag i prisen, når du sender din opgave i udbud hos os.

Forsikret fragt af golfvogn

Skulle uheldet mod forventning være ude og din golfvogn bliver beskadiget under transporten er du dækket ind via vognmandens godsforsikring – en ikke lovpligtig forsikring som alle vores tilknyttede vognmænd skal tilkøbe for at kunne få adgang til vores fragtbørs. Dette sikrer, at du får en seriøs og professionel fragtudbyder med årelang erfaring indenfor transportbranchen, da det kræver en vis årlig omsætning før det kan svare sig at investere i sådan en. Du kan se vores fragtbørs CargoMatch ApS – Danmarks største fragtbørs her.