Fragt af hæve sænkebord

Både derhjemme og på dit arbejde er et hæve sænkebord en fantastisk investering. Du ved allerede hvor vigtigt det er at skifte arbejdsposition jævnligt, og et hæve sænkebord er den perfekte løsning til det. Men de er som regel også dyre. Uanset om du vælger er automatisk eller manuelt hæve sænkebord. Og hvis du køber et brugt eller fra en udstilling, kan fragten hurtigt blive en dyr omgang. Men det har vi løsningen på! Vi udbyder din fragt af hæve sænkebord til vognmænd der allerede er ude at køre, og kan kombinere din fragtopgave med andre ture.

  • Udfyld formularen hurtigt lige her
  • Din fragt bliver udbudt til 300 danske biler
  • Du modtager op til 4 tilbud på fragt af hæve sænkebord
  • Du laver aftalen direkte med den fragtmand du ønsker at benytte
Fragt af hæve sænkebord

Få fire tilbud på fragt af hæve sænkebord her

Fragt af hæve sænkebord som returgods

Du kan spare rigtig mange penge når du benytter en fragtmands ledige kapacitet. Han kører allerede ruten, og når han bliver færdig kører han som regel bare tom hjem. Hvis du kan give ham returgods med undgår han tomkørsel men kan samtidigt tilbyde dig en god pris på fragt af hæve sænkebord. Du kan nemt spare op til 75% når opgaven bliver udført som returgods.

Hjælp til fragten

Et hæve sænkebord er som regel meget tungt og uhandy for en person. Du kan selvfølgelig sagtens få vognmanden til at hjælpe med at bære det ud til bilen og levere det hos dig. Du skal heller ikke være bekymret hvis der sker noget under fragten, alle vognmændene er nemlig godsforsikret. Det er et af kriterierne for at blive tilmeldt og få lov til at byde på fragtopgaver. Vognmændene er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, hvis du har lyst kan du læse mere om Cargomatch her.